Meidän hurja näyttelytahti (1 näyttely/vuosi) saa jatkoa. Tänään oltiin Kotkan KV-näyttelyssä, jonne lähdin siitä huolimatta, että olen angiinassa. Onneksi olo on lääkkeiden ansiosta vähän paranemaan päin, mutta lähdin kyllä melko pian arvostelun jälkeen kotia kohti heikohkon olon takia.

Tuomarina oli tiukahkon oloinen Robert McCoy Irlannista. Tuomari oli todella tarkka koiran käyttäytymisestä ja esiintymisestä. Ansa yllätti positiivisesti tuloksellaan. Tavoitteena oli se tavanomainen EH, mutta eipä se viimeinen sertikään kaukana ollut, tuloksena siis ERI/2 avoimesta luokasta ja PN-kisan 3. sijoitus. Ansalla on nyt kiva turkki, se esiintyi ja liikkui nätisti, ei voi olla kuin tyytyväinen :-) Tuomari kehui Ansan olevan yksi harvoista tollereista, jolla on oikeanlaiset tiiviit kyynärpäät, mutta löysi kuitenkin vikaa välikämmenistä, ne olivat hänen mielestään suorat. Josko tässä sitten jossain vielä kesällä pyörähtäisi kehässä, jää nähtäväksi. Tottahan se kyllä on, että ei niitä sertejä kukaan kotiovelle tuo, on niiden eteen tehtäväkin jotain ;)

Viime viikonloppuna kävin Mikkelissä suorittamassa ensimmäisen harjoitusarvosteluni. Päivä oli todella mielenkiintoinen ja antoisa ja varsin mukavaa oli nähdä paljon eri rotuisia koiria työskentelemässä. Kaikki sujui arvostelujen osalta loistavasti ja tästä on sitten hyvä jatkaa :-)