Käytin eilen perjantaina Masin Anjalassa terveystarkastuksessa. Tiedossa on, että selkä on nyt kevään tullen vähän reistaillut ja jokunen viikko sitten kuvaan astui vasemman takajalan ontuminen, kuten vuoden 2007 lopussa viimeksi, kun selkä reistaili. Ontuminen kuitenkin loppui nopeaan, mutta selkä vaikuttaa edelleen kipeältä.

Tarkoituksena olikin hakea samalla reissulla Carthrophenia, kuunnella vähän sydäntä, sekä ottaa perusveriarvoja, jotta Masi voidaan rauhallisin mielin rauhoittaa hammaskiven putsausta varten tulevaisuudessa. Vanhan koiran nukuttaminenhan on aina riski, ja vaikka Masi ei Anna-Maijan mukaan olekaan vielä liian vanha rauhoitettavaksi, niin halusin silti varmistua asiasta.

Sydän kuulosti oikein hyvältä, samoin pulssi tuntui oikein hyvin. Masi sai kehut upeasta lihaksistostaan ja veriarvotkin olivat parhaat mahdolliset, ei mitään häikkää :))

Selkää Masi arasteli arvatenkin sieltä viimeisen lannerangan tietämiltä (selkähän sillä on kuvattu aiemmin 2 krt, joissa todettu viimeisen lannerangan olevan selvästi lyhyempi kuin muut ja vähän kiertynytkin). Nyt Masi saa siis 2-3 viikon kuurin Metacamia kipuoireisiin ja viiden viikon kuurin myös Carthrophenia (1 piikki viikossa). Aiemminkaan nämä eivät ole yhdessä käytettyinä aiheuttaneet mitään häikkää Masille, joten voidaan hyvin antaa jatkossakin "päällekkäin", kunhan vaan seurataan tilannetta.

Mitäpä muuta.. Koulun loppu tältä keväältä lähenee päivä päivältä ja enää on edessä muutama tentti ja kandidaatintutkielman palauttaminen. Uskottava se on - kesä tulee! :)