Ajattelin siirtyä "nykyaikaan" ja muuttaa meidän sivujen kuulumisia-osion blogiksi. Paljon kätevämpi päivittää. Jospa tulisi uudistuksen myötä päivitettyä vähän useammin :-)

Meille ei kuulu erikoisempia. Olen päättänyt "pyhittää" seuraavat pari kuukautta proseminaarityölle/kanditutkielmalle melko täyspäiväisesti, enkä viikottaisten agitreenien lisäksi suunnitellut mitään kisoja tms. koiraohjelmaa viikonlopuille. Kerkeäähän sitä sitten kesällä, nyt pitäisi ehtiä valmistuakin jossain vaiheessa ;-)

Pakko muuten mainita. Eilen oltiin siskoni kanssa lenkillä Masin kanssa kolmistaan ja vastaan tuli kaksi naista nelivuotiaan tollerinartun kanssa. Jälleen kerran Masi sai kehuja söpöstä ulkonäöstään kun naiset kehuivat sen "hempeää" ilmettä. Lisäksi naiset kyselivät niin kiinnostuneena, että onko tämä kovinkin pentu, kun on niin eloisa ja suhteellisen pienikokoinen? Minä sitten siihen totesin, että onhan tämä kohta jo kymmenen ja puoli.. vuotta siis!! Naisten ilmeet olivat kyllä näkemisen arvoiset siinä vaiheessa Nauru Maukka taitaa siis olla hyvin säilynyt :D

Tänään illalla taas agilityä treenaamaan Ansan kanssa :-)