Tiistaina pakkasin Masin autoon ja hurautin kohti Anjalan eläinlääkäriasemaa. Olin tiiraillut papparaisen suuhun ja huomannut hammaskiven vallanneen hampaiden pinta-alaa ihan "mukavasti", joten tarvittiin perusteellista putsausta. Itse haluan kyllä viimeiseen asti välttää "turhia" vanhan koiran rauhoittamisia, mutta totesin, että parempi se on nyt tehdä, eikä esim. vuoden päästä, jolloin Masi on taas vuoden vanhempi ja hampaatkin saattavat olla jo huonossa kunnossa. Masihan kävi viime huhtikuussa verikokeissa, jossa todettiin kaikkien arvojen olevan kunnossa, joten sillä lailla hyvillä mielin se saatettiin nukuttaa toimenpiteen ajaksi.

Putsaus ja narkoosi sujuivat hyvin. Jotta enää ei tarvitsisi turvautua narkoosissa tehtävään puhdistukseen, ostin PlaqueOff-nimistä levävalmistetta, jonka pitäisi ehkäistä hammaskiveltä. Onko kenelläkään kokemuksia siitä? Vaikutti ihan kokeilemisen arvoiselta. Pieni purkki maksoi jotain 19 €, mutta siitä riittää puoleksi vuodeksi.

Juhannuskin oli ja meni, suunnitelmissa oli tehdä jäljet koirille, mutta laiskuus iski, ja otettiin vaan rennosti koko jussi :-) Tiistaina päästään vihdoin ja viimein agilitytreeneihin mun sairastaman angiinan ja sitä seuranneen antibioottikuurin jälkeen. TOSI kivaa sairastella kesällä :/

Tähän loppuun vielä kännykällä napattu (sorry huono laatu) kuva meidän aina nälkäisestä Ansasta, joka ei siis koskaan saa ruokaa (yeah right ;))

nalkainenansu.jpg